Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، نشست رسانه‌ای نمایشگاه کارتون و کاریکاتور «آسوده باش، من ملکه‌ام» عصر امروز با حضور سید مسعود شجاعی طباطبایی مدیر مرکز هنر‌های تجسمی حوزه هنری در سالن مرحوم امیرحسین فردی برگزار شد.

سید مسعود شجاعی طباطبایی در ابتدای نشست گفت: ابتدای جنگ جهانی دوم حدود دو و نیم میلیون پوستر با عنوان «آسوده باش، من ملکه‌ام» می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون نیز این پوستر‌ها در قالب‌های مختلف در دنیا پخش شده و حتی دیروز پشت پیراهن یک جوان این شعار را دیدم. متاسفانه خیلی‌ها نمی‌دانند این شعاری استعماری است و نمود کاملی از سلطه ملکه است.

وی افزود: تاکید ما بر روز تولد ملکه نیست؛ چون این اتفاق روز ملی انگلستان است. بلکه اتفاقی است که منجر به خلق رویه دوگانه و فرهنگ استعماری انگلیس شده است.

شجاعی طباطبایی اظهار کرد: مدتی است اتفاقات عجیبی را شاهد هستیم به ویژه با آمدن سفیر جدید انگلستان که گویای احیای ادبیات استعماری این کشور در ایران است. او حتی در حساب توییتری سفیر انگلیس هیچگونه ابایی از ابراز حس استعماری‌اش ندارد.

وی بیان کرد: راب ماکر کار‌های عجیبی را انجام می دهد. او تحت عنوان روز بانوان از خانم‌های ایرانی برای حضور در پارتی در سفارت دعوت می‌کند و از یک طرف مراسم افطاری برگزار می‌کنند.

شجاعی با بیان اینکه مراسم تولد ملکه انگلیس بسیار حقارت آمیز بود، گفت: انگلیسی ها به نوعی برای این مراسم کاسه گدایی برداشتند. گواه این حرف ایمیل‌هایی است که به علاقه مندان حضور در پارتی تولد ملکه در سفارتخانه و خبرگزاری‌ها ارسال شده است. در این ایمیل ذکر شده که علاقه‌مندان باید مبلغی را برای حضور بپردازند!

وی افزود: اگر نیم نگاهی به تاریخ استعماری انگلیس داشته باشیم، مدام در برابر مصیبت های وارده دچار آسیب شده ایم. در بحث هولوکاست ایرانی، نزدیک به نیمی از مردم ایران به دلیل حضور ارتش انگلیس جان خود را از دست دادند و هیچ زمانی از مردم ما معذرت‌خواهی نکردند و اسنادی نیز از این واقعه منتشر نشد. راب ماکر به دنبال این است که از این اتفاقات چشم‌پوشی و آن‌ها را عادی‌سازی کند.

مدیر سابق خانه کاریکاتور به برخی اتفاقات، چون ندادن ویزا به تکواندوکاران طلایی ایران در مسابقات جهانی که سبب طلا گرفتن ورزشکاران انگلیسی شد، اشاره کرد و گفت: این‌ها به شدت تلاش فرهنگی را آغاز و بنیاد بی سی را راه‌اندازی کردند و به نوعی ابزار نفوذ دولت بریتانیا از ۱۳۲۱ در ایران به حساب می‌آید. این بنیاد عنوان خیریه را یدک می‌کشد، اما این در حالی است که وزارت امور خارجه انگلستان هزینه‌های آن را تأمین می‌کند.

مدیر مرکز هنر‌های تجسمی حوزه هنری بیان کرد: به نظر می‌رسد زبان کاریکاتور که زبان تصویری بین‌المللی است، می‌تواند منتقل‌کننده رویکرد‌ها و خیلی از مواردی که مدنظر ماست باشد و این موضوعات را با چاشنی طنز مطرح کند. خوشبختانه جبهه هنرمندان انقلاب حضوری بهنگام در بزنگاه‌ها دارند.

وی تاکید کرد: مقام معظم رهبری نیز از هنرمندان توقع دارند تا خیلی از مواضع ایران توسط زبان هنر به جهان منتقل شود و ما نیز پیرو این موضوع هستیم.

شجاعی طباطبایی در پایان درباره آثار نمایشگاه کارتون و کاریکاتور «آسوده باش، من ملکه‌ام» گفت: ۴۰ اثر از ۱۷ نفر از بهترین هنرمندان کاریکاتوریست و کارتونیست در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است.

پس از اتمام نشست خبری، نمایشگاه «آسوده باش، من ملکه‌ام» در گالری عالی حوزه هنری افتتاح شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایشگاه های هنری هنرهای تجسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۵۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام تسلیت حجت الاسلام سید موسی موسوی در پی درگذشت ماموستا فخری

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، متن پیام حجت الاسلام والمسلمین سید موسی موسوی به شرح زیر است:


بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله وانا الیه راجعون

خبر ارتحال عالم رباني ومجاهد مرحوم ماموستا ملا احمد فخری موجب كمال تاثر گردید. این فقیه بصیر از پیشگامان انقلاب اسلامی و از یاوران صدیق  حضرت امام و مقام معظم رهبری بود وهمواره با زهد و تواضع خاص  توفیق بالائی در خدمت خالصانه به مردم  داشت وشمع جمعی برای یاوران انقلاب بود. اینجانب  این فقدان اسفبار  را محضر روحانیت خدوم و مردم بزرگوار آن منطقه و خانواده و فرزندان ایشان تسلیت عرض نموده، غفران و علو درجات وجبران این ضایعه را از خداوند منان مسئلت دارم.

سیدموسی موسوی
نماینده سابق حضرت امام و رهبری معظم در منطقه کردستان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • کارگران یکی از شاخصه‌های توسعه و جهش تولید هستند
  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند
  • پیام تسلیت حجت الاسلام سید موسی موسوی در پی درگذشت ماموستا فخری
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری باعث ریشه کن شدن فساد است
  • سالن ورزشی استاندارد در شهرستان بجستان نداریم
  • ثبت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بیمه شده جدید